
ChessBase Fritztrainer Strategie / Mittelspiel, Englisch, ISBN: 978-3-86681-142-3, 2009.
Niveau: Turnierspieler, Profi
Great players always had and still have more than just broad theoretical knowledge. Every of them has some favourite methods, which simply help to score more points. The greatest even have favourite pawn structures! And they immediately exploited the knowledge of others - Alekhine invented some interesting structures, which were copied by his opponent in that game (Rubinstein), and later exploited by Botvinnik and then by Kramnik!
The most popular type of central pawn structure is the isolated pawn. All classical players employed this structure at very high level, because it was and is considered a must for grandmasters. And the great Tarrasch said - “Who is afraid of the Isolani, those have to stop chess!” We can say the same about other structures! (Video running time: 5 Hours)
Adrian Mikhalchishin, geboren 1954 in Lvov, Großmeister seit 1978, zählt aktuell zu den fünf besten Trainern der Welt und ist Vorsitzener der FIDE-Trainerkomission. Der Ukrainer coachte in den 1980er Jahren die Nationalmannschaften der UdSSR sowie von Slowenien, Polen und den Niederlanden. Außerdem war Mikhalchishin Trainer von Anatoly Karpov (1980-1986) und betreute auch Zsuzsa Polgar, Alexander Beliavsky, Maja Chiburdanidze, Arkadij Naiditsch und Vassily Ivanchuk.
Mindestens: Dual Core, 2 GB RAM, Windows 7 oder 8.1, DirectX11, Grafikkarte mit 256 MB RAM, DVD-ROM-Laufwerk, Windows Media Player 9, Chessbase14/Fritz 16 oder mitgelieferter Reader und Internetverbindung zur Programmaktivierung.
Empfohlen: PC Intel i5 oder AMD Ryzen 3 (Quadcore), 4 GB RAM, Windows 10, DirectX11, Grafikkarte mit 512 MB RAM oder mehr, 100% DirectX10-kompatible Soundkarte, Windows Media Player 11, DVD-ROM Laufwerk und Internetzugang Internetverbindung zur Programmaktivierung.
Leider sind noch keine Bewertungen vorhanden. Seien Sie der Erste, der das Produkt bewertet.
Leider sind noch keine Bewertungen vorhanden. Seien Sie der Erste, der das Produkt bewertet.